BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Ankara'yı sallayan sürpriz görüşme! Erdoğan ve Arınç buluşuyor

ANKARA 'dan bomba bir son dakika haberi geldi. Bu akşam Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu ve Gül'ün görüşeceği haberinin ardından Erdoğan'dan da bir son dakika haberi geldi. Erdoğan ve Arınç'ın Beştepe'de bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Abone ol

Türkiye 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. Ankara'da yoğun bir gündem yaşanıyor. Muhalefet partileri tek tek görüşmeler gerçekleştirirken Ankara'dan da bir görüşme haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bülent Arınç'la Beştepe'de bir araya geldi.

Eski Başbakan Yardımcısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Arınç'ın ilk sözleri "Davet üzerine buradayım." oldu. Erdoğan'ın resmi programında Bülent Arınç ile görüşme bilgisi bulunmuyordu. Erdoğan Azerbaycan'dan gelecek mevkidaşını karşılayacaktı. AK Parti'de ağabey olarak değerlendirilen Arınç, 'yeniden aday olacak mı?' sorusu sorulmaya başladı.

DAVUTOĞLU GÜL GÖRÜŞMESİ ERDOĞAN'A SORULDU

Erdoğan yalnızca Arınç ile görüşmeyecek. Erdoğan'ın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşmesi bekleniyor. Öte yandan Erdoğan ile Arınç'ın, Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili söylentileri de konuşacağı belirtiliyor. Erdoğan, Davutoğlu ve Gül arasındaki görüşmeye dair bilgisi olmadığını söylemişti.

PROGRAMDA YOKTU

Erdoğan'ın resmi programında Bülent Arınç ile görüşme bilgisi bulunmuyordu.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise konuyla ilgili sorulan soruya şu cevabı vermişti:

''Böyle bir görüşmeyle ilgili herhangi bir şekilde genel başkanımızın bizimle paylaştığı bir bilgi söz konusu değil.''

AK Parti aday başvuru ücreti ne kadar? Formu ve başvuru yolu

Erdoğan'dan bomba Abdullah Gül yorumu!

Abdullah Gül'e gece yarısı sürpriz ziyaret! Bakın görüşmede kimler vardı