BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.429,04
HABER /  GÜNCEL

Ankara'ya son dakika sürpriz ziyaret Putin geliyor

ABD'nin Kudüs kararı sonra cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Putin Ankara'ya geliyor.

Abone ol

Ankara'dan bir son dakika sıcak haber geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin pazartesi günü Ankara'ya gelecek.

Rusya Devlet Başkanı Putin, ikili ve bölgesel konuları görüşmek üzere 11 Aralık Pazartesi günü Ankara'ya ziyarette bulunacak.

KUDÜS VE SURİYE'Yİ GÖRÜŞECEKLER: Putin pazartesi gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan ve Putin'in gündeminde Kudüs ve Suriye var.

Kudüs'te öfke cuması çıkışı İsrail eteş etti

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA: Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak, 11 Aralık 2017 tarihinde ülkemize bir ziyarette bulunacaktır.

Cumhurbaşkanımız ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin’in Ankara’da gerçekleştirecekleri görüşmelerde, Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin yanısıra, başta Kudüs konusundaki son gelişmeler ile Suriye’deki durum olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında da görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sheldon Adelson kimdir Kudüs kararını o mu verdi İşte o gizemli Yahudi

KUDÜS KONUSU DA MASADA: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kudüs konusunu ele aldıkları bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Görüşmede Erdoğan, Kudüs kararının barış ve istikrarı olumsuz etkileyeceğini vurgularken, Putin de aynı görüşleri paylaştığını ifade ederek "BM'de takipçisi olacağız." demişti.

Bu haritaya bakın! Kudüs neden bu kadar önemli?

Kudüs'ün tapusu Türkiye'nin elinde! İşte o tapu...