BIST 9.590
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.475,25
HABER /  GÜNCEL

Ankara'ya 'Marmaray' geldi!

Ankara'da etkili olan sağanak yağış, ANKARAY ve Metro istasyonlarını sular altında bıraktı.

Abone ol
Ankara'da öğleden sonra etkili olan yağış, kısa sürede etkisini gösterdi. Çok sayıda bölgede su baskınlarının oluştuğu belirtilirken Ankara'daki iki metro hattında da su birikintileri oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent için ilgililerin ve vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi. Şiddetli yağış nedeniyle Batıkent metrosunu su bastı. Sosyal medyada Ankaralılar "Ankara'ya Marmaray geldi" yorumunu yaptılar.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü,  Ankara'da görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışın kuvvetli olması beklendiğini açıkladı. Oluşabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

ANKARA'YI SU BASTI TWİTTER ÇOŞTU- TIKLAYIN 
 
 
 24678102.jpg
Erken saatlerde yaptığı açıklamada ise ülkenin büyük bölümünde sağanak yağışın etkili olacağı, ani su baskını ve sel konusunda dikkatli olunması gerektiği açıklandı.
 
BATIKENT METROSUNU SU BASTI
 
Ankara'yı etkisi altına alan sağanak yağışın ardından Batıkent metro istasyonunu su bastı. İstasyonun tavanının su alması nedeniyle platform üzerindeki yolcular zor anlar yaşadı. İstasyonda çekilen fotoğraflar Twitter'da paylaşıldı.
 
24678209.jpg