BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ankaralı Namık ölmeden önce bakın ne demiş!

Ankaralı Namık öldü ünlü şarkıcının ölüm nedeni intihar. 39 yaşında evli çocuk babası olan Ankaralı Namık 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Peki Ankaralı Namık'ın son sözü neler oldu? Bina görevlisi o anları anlattı.

Abone ol

Ankaralı Namık ani ölümü ile sanat dünyasını yasa boğdu. 39 yaşında olan şarkıcı dün akşam Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Ekonomik sıkıntı çektiği iddia edilen şarkıcının ölmeden önce neler söylediğini ve son halini anlatan bina görevlisi o anları böyle anlattı..

ANKARALI NAMIK ÖLÜM NEDENİ?

Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Ankaralı Namık'ın 15 yıllık eşi Nebahat Hanım Her Şey Dahil'e eşini böyle anlatmıştı...

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu’nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:

KARISI İNTİHAR ANINI ANLATTI

15-20 dakika dışarıda dolaştıktan sonra içeri girmiş. Eşi balkona oturtmuş. Eşine 'kendimi iyi hissetmiyorum' demiş. Eşi çocukları uyutmak için içeri girince , kendini aşağıya atmış

'Kendimi iyi hissetmiyorum' demiş. Eşi çocukları uyutmak için içeri girince , kendini aşağıya atmış

 Olay yerine çağrılan ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğurlu’nun hayatını kaybettiği bildirildi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı. Uğurlu’nun hastaneye gelen yakınları ve sevenleri ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

ANKARALI NAMIK KİMDİR ŞARKILARI

Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave!
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin!
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse ağaya beleş!

Bu şarkı Ankaralı Namık'ın yüzlerde şarkısından sadece birisi. Her ölüm beklenmedik ölümdür, ama daha 39 yaşında birinin özellikle de birbirinden neşeli şarkılara imza atan bir sanatçının böyle trajik bir şekilde yaşamını yitirmesi hayranı olsun olmasın herkesi şaşırttı ve derinden üzdü.  



 Makine mühendisliğinden mezun olmasına rağmen küçük yaşlarında eline aldığı sazını ikinci plana atamadı. “Arabada 5 Evde 15”, “İstanbul Hovardası”, “Dar Geldi Sana Ankara” gibi eğlenceli sözlere sahip şarkılarıyla insanları gülümsetmeyi seçti.

2004-2007 yılları arasında yıldızı parlayan Namık Uğurlu, düğünlerin vazgeçilmezi ‘Ankaralı’ furyasının öncülerindendi.  Gizli gizli kanımıza giren bir halk oyunu bu Ankara havası..  Ankaralı Namık, Ankaralı Turgut ve Ankaralı Yasemin şarkılarıyla büyüdü bir nesil.

 “Adını hiç duymadım” diyen birisi bile düğünlerde en az bir şarkısıyla Ankara havası oynamıştır. En cool düğünlerin bile kopma noktasında Ankaralı Namık parçaları çalardı. Anonim bir türkü olan Ankara’nın Bağları popüler olmadan önce İstanbul Hovardası vardı.

Sadece neşeli şarkı sözleri değil, klipleriyle de gülümsetti Türkiye’yi..

ANKARALI NAMIK ŞARKILARI

Babam Sağ  Olaydı

Arabada 5  evde 15

İstanbul Hovardası

Çiçeğim

Gelin mi Oldun

Gözlerin Aklımda Kaldı

Hadi Çıkta Gel

Kafam Bozuk

Layık Değilim

Yozgatlım

Yürü Yürü