BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  MAGAZİN

Ankaralı Namık bıçaklandı

Türkücü Ankaralı Namık, seçim bürosunda bıçaklandı.

Abone ol

Ankaralı Namık adıyla tanınan türkücü Namık Uğurlu, seçim bürosunda bıçaklı saldırıya uğradı. Bacağından bıçaklanan sanatçı, kanlar içinde yattığı sedye üzerinde iddialı açıklamalar yaparak, 'Akan kan halkın kanıdır. Onu yerde bırakmamak için seçime gireceğim' dedi.

Sedyede yatan Namık Uğurlu, bir taraftan polise ifade verirken, bir yandan da iddialı açıklamalar yaptı. Uğurlu, bir dükkan meselesi yüzünden bıçaklandığını belirterek, kendisini 20 gündür yanında bulunan Osman Dadaş isimli kişinin bıçakladığını iddia etti.

Dadaş'ın 'Bugün hesaplaşmaya geldik' diyerek kendisine silah çektiğini anlatan Uğurlu, kendisine 'Alacağım yok' şeklinde kağıt imzalatmaya çalışıldığını ve telefona sesinin kaydedilmek istendiğini söyledi. Dadaş'ın eline vurarak silahı yere düşürdüğünü ifade eden Uğurlu, saldırganın kendisini bacağından bıçaklayarak kaçtığını belirtti.

Saldırının seçimlere yönelik olduğunu öne süren Uğurlu, son dönemde 11 aracının parçalandığını, 3 aracının kurşunlandığını, 26 aracının parka çekildiğini, menajerinin arabasında kokain yakalattığını, son bir ay içinde 39 kez ifade verdiğini söyledi. 

Başbakanlığa aday olduğunu söyleyen Ankaralı Namık, tek ayakla da olsa başbakan olmak için yürüyeceğini, garibanlar için mücadele edeceğini ifade etti.

Bu arada, Numune Hastanesi bahçesinde sedye üzerinde yatan Ankaralı Namık'a hastane önünde bekleyen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Uğurlu, ifadesini hastane bahçesinde verdikten sonra tedavi için hastaneye girdi.