BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  GÜNCEL

Ankaragücü'nden 3 yıllık imza

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak geçen sezon kiralık oynayan futbolcusuyla 3 yıllığına anlaştı.

Abone ol

Ankaragücü'nün, takımda geçen sezon kiralık oynayan Slovak oyuncu Stanislav Sestak ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz yıl Ankaragücü'nde kiralık oynayan Sestak'ın bonservisinin alındığını ve kendisiyle 3 yıllık anlaşmaya varıldığını belirtti.

Geçen yıl Ankaragücü'nde başarılı bir sezon geçiren Slovak oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşıldığına değinen Kavlak, şunları kaydetti:

'Ankaragücümüzde geçtiğimiz yıl sergilediği başarılı futbol ve takıma kazandırdığı 10 golle beğeni toplayan futbolcumuz Sestak'ı kadroya katmak için uzun süredir gerçekleştirdiğimiz yoğun temaslar sonucunda, Bochum'dan bonservisini alarak kendisiyle de 3 yıllık anlaşmaya vardık. Bilindiği gibi, Sestak için özellikle Bundesliga ekiplerinden Hannover yoğun talepte bulunmuş, ancak, Sestak her aşamada Ankaragücü'nde oynama isteğini dile getirerek bu teklifleri geri çevirmişti. Futbolcumuza Ankaragücü'ne gösterdiği bu sevgiden dolayı camiamız adına teşekkür ediyoruz.''