BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67
HABER /  POLİTİKA

Ankara'daki patlamaya Kurtulmuş yorumu

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret etti!

Abone ol

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'daki patlamada yaralanarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yaralılardan 2-3'ünün durumunun ağır olduğunu ve yaralılar arasında bu akşam ameliyata alınacaklar bulunduğunu bildiren Kurtulmuş, ''İnşallah en kısa zamanda bütün yaralı yurttaşlarımızın hepsi taburcu olurlar'' dedi.

Olayın en kısa zamanda aydınlatılması gerektiğine işaret eden Kurtulmuş, ''Böylece, kamuoyu olayın mahiyetiyle ilgili bilgiye kavuşmuş olur. Ankara'nın en işlek yerlerinden birindeki böylesine bir patlamaya sonuçları itibariyle baktığınızda, 'yine çok şükür' denilebilecek, bir facianın eşiğinden dönülmüş olması da teselli vesilesi'' diye konuştu.

Kurtulmuş, bir gazetecinin, olayın bir terör saldırısı olduğu yönünde değerlendirmeler bulunduğunu anımsatması üzerine de ''Şu anda bizim öyle bir şey söyleme yetkimiz de hakkımız da yok. İnşallah bir terör saldırısı değildir, ümit ediyorum ki sıradan, adli bir vakadır, patlamadır'' değerlendirmesinde bulundu.