BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara'da yürek yakan kareler

Ankara'da ivedik organize sanayi bölgesi'nde bir araçta meydana gelen patlama atölyelere sıçradı. patlamada atölyede bulunan 6 kişi yaşamını yitirdi. kontrol altına alınmaya çalışılan yangında mahsur kalanlar var.

Ankara'da yürek yakan kareler

Alevler hala kontrol altına alınamadı. Ancak yaptığımız telefon görüşmelerinde içeride 10-12 kişinin daha mahsur kaldığını öğrendik. Mahsur Kalanlarla irtibat halindeyiz. Sağlıkcçılarımız telefonla görüşüp ne yapmaları konusunda sağlık bilgisi veriyor. En kısa sürede bir bölgedeki alevleri kontrol altına alıp burada mahsur kalanları kurtarmaya çalışacağız" dedi.

Ankara'da yürek yakan kareler

TİNER TANKI PATLADI

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Alaaddin Yüksel, olayı tiner tankının patlamasının yolaçtığını ve bu konuda herhangi bir şüpheleri bulunmadığını da söyledi. Ancak işletmenin kontrolsuz bir işyeri olduğuna dikkati çeken Vali Yüksel, "Tiner tankının patladığı anlaşılıyor.

Ankara'da yürek yakan kareler

Bu konuda tereddüt yok. Teknik raporları bekliyorum. Kısa sürede her iki işyerindeki patlama ile ilgili raporlar elimize ulaşacak ve bunu sizlerle paylaşacağım" diye konuştu.