BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara'da okullar tatil mi Valilik kararı!

ANKARA hava durumu raporları açıkladı kar fena bastırdı. Peki Ankara'da bugün okullar tatil mi sorusu için gözler Ankara Valiliği'nde fakat henüz bir tatil kararı yok.

Abone ol

ANKARA hava durumu raporu meteoroloji açıkladı. Kar yağışı yer yer etkisini arttırarak devam edecek. Peki Ankara'da bugün okullar tatil mi, sorusu için gözler dün gece yarısından beri Ankara Valiliği'ndeydi. Fakat valilikten gelen bir tatil kararı henüz yok.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ YENİ HAVA DURUMU

ANKARA hava durumu son raporları açıklandı. Ankara'da kar yağışı bu akşam etkisini azaltıyor fakat perşembe günü kar yağışı tekrar başlayacak.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu kar yağışı bu akşam saatlerinde etksini azaltıyor ama sıcaklık değerleri hala eksi değerlerde olacak.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz Bölümü ve Çankırı'nın aralıklı, Kırıkkale il geneli ile Ankara'nın kuzey ve merkez ilçelerinin sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklenmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Bölge genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin edilmektedir. Genellikle kuzeybatılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.