BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara'da okullar bugün tatil karneler e-okul'da

ANKARA hava durumu fena çarşamba günü başlayan kar yağışı bastırdı. Okullar bugün yani 22 ocak cuma günü tatil edildi. Ankara'da öğrenciler bugün karne alamayacak, karneler e-okul'dan alınacak.

Abone ol

ANKARA hava durumu son raporlar korkuttu kar yağışı bastırdı. Yoğun kar yağışından dolayı Ankara'da bugün yani 22 ocak cuma günü okullar tatil edildi. Öğrenciler karne almaya gidemeyecek ama öğrencilerin karnesi MEB e-okul sayfasından online olarak görülecek. Öğrenciler, e-okul karne alma sistemine TC ve okul numarası ile giriş yapabilecek.

ANKARA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

ANKARA'da yoğun kar yağışından dolayı okullar bugün de tatil edildi. Tatil kararını Ankara Valiliği twitter'dan duyurdu.

Ankara Valiliği Twitter hesabından yaptığı açıklamasında Ankara'da yoğun kar nedeniyle okulların bugün de tatil olduğunu bildirdi. Valilik "Özel, Temel ve Ortaöğretim Kurumları 1 gün daha tatil edilmiştir." notuyla duyuru yaptı.

ANKARA HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN DURACAK?

ANKARA hava durumu kar ne zaman duracak? Meteoroloji Ankara için kritik uyarıyı yaptı. Kar yağışı Ankara'da bugün de etkili olacak yarın etkisini az da olsa azaltacak olan kar yağışı haftasonu tekrar başlayacak.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu için bugün en yüksek sıcaklık değeri 2 derece olarak ölçüldü En düşük sıcaklık değeri ise -4 derece olacak.

ANKARA İÇİN UYARI!

Ankara’da bu gece yarısı başlayacak kar yağışının bugün  akşam saatlerine kadar il genelinde etkili olması ve 10 cm civarında yüksekliğe ulaşması tahmin edilmektedir.

Kar yağışı sebebiyle meydana gelecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.