BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,26
HABER /  DÜNYA

Ankara’da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. <br/>Kaza, Mamak ilçesi Turgut Özal Bul...

Abone ol

Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Mamak ilçesi Turgut Özal Bulvarı’nda sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kayaş’tan Gölbaşı istikametine seyreden Kazım Çakır (70) idaresindeki 06 GF 467 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, önce 06 HA 0418 plakalı otomobille, daha sonra da 06 DR 0930 plakalı TIR ile çarpıştı. Çakır kontrolündeki kamyonet yolun ortasında yan dururken, kontrolden çıkan otomobil ile TIR da çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Kazım Çakır, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araç sürücüleri ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.
Yapılan incelemelerin ardından Çakır’ın cesedi, adli tıp morguna kaldırıldı. BU arada kaza nedeniyle Konya Yolu’nda trafik adeta kilitlendi. Kazanın trafiğin en yoğun olduğu saatlerde meydana gelmesi sürücülere zor anlar yaşattı.
Kaza nedeniyle kontrollü verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza nedeniyle aracın parçalarının yola savrulduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)