BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Ankara'da iki liderden sürpriz buluşma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temen Karamollaoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek.

Abone ol

Ankara'da seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken siyasi partilerden karşılıklı hamleler gelmeye başladı. Son gelişme CHP ve Saadet Parti arasında. CHP ve SP Liderleri Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu yarın sürpriz bir görüşme gerçekleştirecekler. 

KARAMOLLAOĞLU CHP'YE GELECEK: Saadet Partisi'nden verilen bilgiye göre, Karamollaoğlu yarın saat 12.00'de CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. Karamollaoğlu ile Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri de dahil son siyasi gelişmeleri değerlendirecek. Karamollaoğlu'nun CHP liderine, partisi tarafından hazırlanan 'uyum yasaları' ile ilgili tekliflerine ilişkin bilgi vermesi de bekleniyor. 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni öngören Anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonrasında referandumda 'Hayır' diyen partilere teşekkür ziyareti yapmıştı. Kılıçdaroğlu, bu çerçevede Karamollaoğlu ile de görüşmüştü. Karamollaoğlu, bu sabah gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Kılıçdaroğlu'na 'iade-i ziyaret' yapacağını söylemişti.