BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.416,28
HABER /  GÜNCEL

Ankara'nın göbeğinde korkutan kaza

Cihan Haber Ajansı'nın patlama diye duyurduğu haber meğer kazaymış!

Abone ol

Cihan Haber Ajansı'nın akşam saatlerinde Ankara'da patlama başlığıyla duyurduğu haber yürekleri ağza getirdi. Ajanstan "flaş" koduyla geçen haber, Kızılay'daki terör saldırısını hatırlatınca bir çok internet sitesinde de kısa sürede yerini aldı. Ajansın patlama diye geçtiği haber ise bakın ne çıktı!..

Ankara Milli Müdafaa Caddesi Başbakanlık yanında, yolcu dolmuşu ve 3 otomobilin

CİHAN'IN HABERİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Cihan Haber Ajansı, abonelerini bu kez ters köşeye yatırdı. Kızılay'daki kaza haberi, patlama başlığıyla duyrulunca İnternethaber dahil çok sayıda sitede flaş başlığıyla duyruldu.

BÜRODA KİMSE YOK!

Aradan yarım saat geçmesine rağmen haber doğrulatılamadı, işin kötü tarafı ise ajansın Ankara bürosu arandığında ise muhatap bulunamaması. Santraldeki görevli, ajansta kimsenin bulunmadığını söylerken gerçek; ancak 45 dakika sonra ortaya çıktı.

karıştığı trafik kazasında 9 kişinin yaralanması üzerine çok sayıda ambulansın sevk edilmesi, bomba paniğine yol açtı.

Milli Müdafa Caddesi'nde Başbakanlık binası yanında zincirleme trafik kazası oldu. 06 HBJ 71 plakalı otomobil, 06 J 0844 plakalı dolmuş minibüsünü sollamaya çalıştığı sırada araçlar kafa kafaya girdi. Dolmuş, çarpma sonucu kontrolden çıkarak kaldırımdaki ağaca vurarak durabildi. Aşırı hız yaptığı iddia edilen 06 HBJ 71 plakalı otomobil ise karşıdan gelen 06 TVZ 95 ve 06 ZJ 42 plakalı otomobillere de çarptı.

KAZADA 7 YOLCU YARALANDI

Zincirleme kazada dolmuşta bulunan 7 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı, 2 kişi de kazaya karışan otomobillerden yaralı olarak çıkartıldı. Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu bildirildi. Yaralılar gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

TERÖR SALDIRISI SANILDI

Bu arada olay yerine 10'un üzerinde ambulansın gitmesi vatandaşların paniklemesine yol açtı. Olayın hemen Başbakanlık binasının yanında gerçekleşmesi sebebiyle Başbakanlık korumaları da olay yerine koşuşturdu. Toplam 9 yaralının olduğu öğrenilen zincirleme trafik kazasının olduğu bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekiplerinin de gelmesi dikkat çekti. Polis olay yerinde güvenlik çemberi oluştururken, kaza hakkında inceleme başlattı.