BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankara'da görkemli 23 Nisan kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan kutlamaları on binlerce Başkentliyi Kızılay’da bir araya getirdi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dev bir kutlama yaptı.

Altınpark'tan Kızılay'a 111 araçlık karnaval görüntüsü yaratan kortejin ardından Ankaralılar Kızılay'da da iki büyük konserle coştu.

Altınpark'tan yola çıkan kortejde Alev Püsküren Ejderha, Dev Adam, Dağcı ve Mekanik Adam, Peynir Adam, Sevimli şişman Dev, Mavi Pelerinli Adam, Nasrettin Hoca, Sarı Kanarya ve Kedicik, Şişman Aile, Uçan Ejderha, Mavi Cüceli Köy, Vahşi Batı ve Kovboylar, Eski Çağ Ailesi, Alev Püskürten Ejderha, King Kong, taş devri karakterleri, Red Kit, Örümcek Adam, Nasrettin Hoca, Süperman, Şirinler, korsan gemisi, Ayı Yogi, Badman, jaws, ateşli ejderha, barby bebek ve benzeri kahramanların maketleri araçlar üzerinde taşındı.

Kortej, Ulus’taki Atatürk Heykeli’nin önüne ulaştığında havai fişek gösterileri ve konfeti yağmuruyla karşılandı. Geçiş sırasında düzenlenen lazer gösterileri de büyük ilgi çekti.

ÇOCUKLARA BİNLERCE TOP

Eşi Nevin Gökçek ile birlikte kortejde bulunan Başkan Gökçek, çocuklara binlerce top dağıttı. 30 palyaço da çocuklara şeker, çikolata ve balon ikram etti.

FERHAT GÖÇER VE GÜLŞEN KONSERİ

Büyükşehir Belediyesinin büyük organizasyonu, Kızılay’da Gülşen ve Ferhat Göçer konserleriyle devam etti.

Çeşitli aydınlatma ve ışıklı gösterilerle rengarenk bir görüntüye kavuşan Kızılay’daki coşku Ferhat Göçer’in birbirinden güzel şarkılarını on binlerle seslendirmesiyle başladı.

Konserine duygulu parçalarla başlayan Ferhat Göçer, daha sonra Türk Halk müziği ve Türk Pop Müziği’nin sevilen parçalarından örnekler sunarak izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Ferhat Göçer’in ardından ise sahneye on binlerin alkışları arasında ünlü sanatçı Gülşen çıktı. Gülşen sevilen parçaları ile meydanda toplanan kalabalığı coştururken, seslendirdiği hüzünlü şarkılarıyla da sevenlerini duygu yüklü bir ortama sürükledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleriyle eğlenceye ve hediyeye, birbirinden ünlü iki sanatçının konseriyle de müziğe doyan yüz binlerce Ankaralı, unutulmaz bir bayram daha yaşadı.