BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30
HABER /  SEÇİM

Ankara'da gizemli afiş! Yavaş'ın eline dikkat

Ankara'da Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün'ü zafer işareti yaparken gösteren korsan afişlerin gizemi çözülemedi.

Abone ol

ANKARA'da dün gece kentin en işlek noktalarına asılan ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün’ü kol kola, zafer işareti yaparken gösteren afişler başkentin siyasi gündemini karıştırdı.

Radikal si'nin haberine göre, Haftanın ilk gününde işe gitmek için yola çıkan Ankaralılar, kentin pek çok noktasına asılmış bu afişleri gördü. CHP logosu kullanılarak “Oylar CHP’ye” denilen afişlerde “BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” sloganı kullanılırken, zafer işareti yapan Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün kol kola görülüyor.

CHP’den yapılan açıklamada, afişlerin partiyle bir alakası olmadığı ve tamamen korsan olduğu açıklandı. CHP’nin gece afiş asmaya çıkan ekiplerinin bu korsan afişleri asanları gördüğünü ancak yakalayamadığını belirten parti yetkilileri, afişleri toplatmak için sokak çalışması yaptıklarını açıkladı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Korsan afişler sosyal medyada tartışma yarattı. Afişler için olağan şüpheli olarak Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi gösterilirken, afişe sonradan eklendiği düşünülen Mansur Yavaş’ın elinin, kafasından büyük olması da alay konusu oldu.

mansur-yavas_4337.jpg