BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  GÜNCEL

10 ilin emniyetinde değişiklik

Ankara başta olmak üzere 10 ilin emniyet müdürlüklerinde bazı görev değişiklikleri yapıldı.

Abone ol

Ankara, Sakarya, Çanakkale, Malatya, Batman, Samsun, Yozgat, Elazığ, Kütahya ve Tokat emniyet müdürlüklerinde görev değişiklikleri yapıldı.

ANKARA

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde aralarında müdür ve müdür yardımcılarının da bulunduğu bazı polislerin görev yerleri değiştirildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde farklı birimlerde görevli yaklaşık 350 polis görevden alınırken, yeri değiştirilirken bu polislerin yerine yeni atama yapıldı. Görev yeri değiştirilenler arasında toplumsal olaylardan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz da bulunuyor.

Azmaz'ın, Elmadağ Polis Okulu'nda görevlendirildiği belirtildi.

Görev yeri değiştirilen polislerin büyük bölümünün terör ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubelerinde görevli oldukları kaydedildi.

Sakarya

Sakarya'da üç yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Ziya Aygün, Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürlüğüne atandı.

KOM Şube Müdürlüğüne ise Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürü Osman Elbir getirildi.

Çanakkale

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğünde de görev değişimi yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yaşar Kaplan, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Yaşar'dan boşalan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ise Muhabere Elektronik Şube Müdürü Murat Sarı atandı.

Malatya

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne Şener Derin getirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğünü yürüten Erol Keskinkılıç görevinden alınarak, İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğüne atandı.

Keskinkılıç'ın yerine ise Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKMM) Şube Müdürü Şener Derin getirildi.

Batman

Batman İl Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğüne atındı.

Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Samsun

İl Emniyet Müdürlüğünde bazı görev değişiklikleri yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğüne, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürü Ramazan Ünal ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Reşat'ın sorumluluğuna bağlandığı da öğrenildi.

Yozgat

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Elazığ

İl Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğüne getirildi.

Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

Kütahya

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 2 yıldır KOM Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Aydın, Emniyet Komuta Kontrol Merkezi Şube Müdürlüğüne getirildi.

Aydın'ın yerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Ömer Uslusoy atandı.

Tokat

Tokat Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Murat Sarıkaya, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

Sarıkaya'nın yerine ise Koruma Şube Müdürü Lütfi Çiçek atandı.