BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64
HABER /  DÜNYA

ANKARA’DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü de yaralandı. <br/>Ka...

Abone ol

Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü de yaralandı.
Kaza, Konya Yolu, Gölbaşı girişi yakınlarında gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gölbaşı minibüsünden inen Mehmet Fahri Kayganacıoğlu (60), yolun diğer tarafında bulunan aracına uluşmak için karşıya geçmek istedi. Bu sırada, Gölbaşı istikametine gitmekte olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DB 3916 plakalı otomobil, Kayganacıoğlu’na çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kayganacıoğlu metrelerce savrulurken, otomobil bir süre daha gittikten sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kayganacıoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada yaralanan araç sürücüsü de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmında ve camında büyük çapta hasar meydana gelirken, yoldaki uzun fren izi dikkat çekti. Kayganacıoğlu’nun cesedi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)