BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da dolu ve yağmur alarmı saatlik hava durumuna bakın

ANKARA için meteorolojiden hava durumu raporu uyarılarla geldi. Ankara'da şiddetli yağmurla birlikte dolu bekleniyor. Ankara ile birlikte 12 son dakika uyarısı daha geldi. Denizli, Çorum, Amasya, Tokat, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırşehir, Kırıkkale, Trabzon ve Giresun uyarılan iller arasında.

Abone ol

Meteorolojiden arka arkaya hava durumu alarmları geliyor. Ankara için özel uyarı yayınlayan meteoroloji başkenti yağmur, dolu ve sel için uyardı.

Denizli, Çorum, Amasya, Tokat, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırşehir, Kırıkkale, Trabzon ve Giresun için de meteoroloji ayrı ayrı yağmur, dolu ve fırtına uyarısı verdi.

Meteoroloji Ankara için geçtiği son dakika uyarısında öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği bildirildi. Ankaralıların sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Ankara'nın saatlik meteorolojinin yayınladığı hava durumu raporu şöyle:

Ankara'nın 5 günlük hava durumu tahmini : Ankara'da yağışlar salı ve çarşamba günü de çok kuvvetli bir şekilde etkili olacak. Bir gün ara verecek yağışlar cuma günü yeniden etkisini artıracak.

5 günlük hava durumu arka arkaya 13 son dakika alarmı var