BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankara'da BELKO kömür satışı fiyatı

BELKO, ''Şimdi Al Kışın Rahat Et'' sloganıyla yaz dönemi taksitli ithal kömür satış kampanyası başlattı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 31 Ağustos 2010 tarihine kadar sürecek BELKO'nun yaz dönemi kampanyası çerçevesinde, vatandaşlara çeşitli kredi kartları ile ithal parça kömürün tonu 460 liradan beş eşit taksitte satışa sunuldu.

Ayrıca BELKO'nun Emekli Sandığı ile imzaladığı protokol uyarınca emeklilere kampanya süresince 6 taksitle kömür satışı yapılacak. Emekli Sandığı emeklileri, tanıtım kartlarıyla Kızılay Metro İstasyonu'ndaki BELKO Kömür Satış Bürosuna yapacakları müracaatla, maaşlarından iki ay sonra kesilmek üzere altı taksitle kömür alabilecek.

BELKO Genel Müdürü Celalettin Kaygusuz ise 34 perakende satış deposu ile başkentlilere hizmet verdiklerini belirterek, ''Hedefimiz Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satmak. Başkentte hava kirliliğine neden olmamak ve hava kirliğini önlemek amacıyla güvenilirliği dünyaca kabul gören Güney Afrika kömür havzalarından kömür ithal ediyoruz'' dedi.

Kaygusuz, 25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonunu peşin 440 liradan, kredi kartına ise beş taksitte 460 liradan sattıklarını bildirdi.

BELKO'nun uyguladığı politikayla Ankara'da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesinin önlendiğini ve istikrar sağlandığını vurgulayan Kaygusuz, mesai saatlerinde açık olan 211 06 00 numaralı ''Alo Kömür Hattı'' ile ücretsiz aranabilen 0 800 314 53 14 numaralı telefonla, 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi aldıklarını belirtti. Kaygusuz, Ankaralıları sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı da uyararak, şikayetlerin Alo 153 Mavi Masa'ya yapılmasını istedi.