BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara'lıların tehlikeli kar eğlencesi

Olumsuz hava koşulları Ankara'lıları da etkiliyor. Kapanan yolları fırsat bilen gençler tehlikeli kar oyunları oynuyor

Abone ol

Ankara'da gün boyu devam eden kar yağışı trafiğin durmasına ve bir çok köy yolunun kapanmasına neden oldu.

Olumsuz hava koşullarından etkilenen başkentte yolların kapanmasıyla gençlerin tehlikeli kar oyunlarına sahne oldu.Bir cipin arkasına halatla bağladıkları minderlere oturarak kayak yapan gençlerin görüntüsünü araçtaki bir arkadaşları kaydetti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başkentte dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezindeki bazı yollarda araç trafiği durma noktasına geldi, birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Kar ve buzlanma nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası da meydana geldi. Özellikle sabah saatlerinde kayan araçların yolları kapatması nedeniyle araç trafiği güçlükle ilerledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Avni Kavlak, yaptığı açıklamada, meteorolojinin uyarıları üzerine, 75 ekibin kentin farklı noktalarında hazır bekletildiğini belirterek, kar yağışının başlamasıyla birlikte kentin ana arterlerinde tuzlama ve kar temizliği çalışması yapıldığını söyledi.
Kar yağışının etkisini artırmasının ardından ekip sayısının 100'e yükseltildiğini ifade eden Kavlak, karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.