BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.429,89
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara Üniversitesi Siyasal İletişim Sertifika Programı başlıyor

ANKARA Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin “Siyasal İletişim Yönetimi” ve “Kurumsal İletişim Yönetimi” sertifika programları 11 Şubat 2017’de başlıyor.

Abone ol

Yeni dünya, yeni siyaset ve değişen seçmenlere odaklanan “Siyasal İletişim Yönetimi” sertifika programı politikayla ilgilenen herkese açık olup, siyasal iletişim, siyaset ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren öğretim kadrosuyla Prof. Dr. Nuran Yıldız yönetiminde gerçekleştirilecek.

Aynı tarihlerde başlayacak olan “Kurumsal İletişim Yönetimi” sertifika programı ise önemli isimlerinden oluşan öğretim kadrosuyla, kurumların “iletişim profesyoneli” ihtiyacını karşılamayı hedefleyen ve bu alandaki en güncel bilgileri paylaşan 60 saatlik bir eğitimi içeriyor.

Kurumsal iletişim alanında uzmanlaşmak isteyenler ve bu alanda çalışıp da bilgilerini güncelleme ihtiyacı duyanlar için açılacak olan programa başvurular devam etmekte olup, eğitim Ankara Üniversitesi Tandoğan yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgiye www.ilaum.ankara.edu.tr ya da Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin www.ankusem.ankara.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.