BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
HABER /  GÜNCEL

Ankara patlama ölü sayısı kaç ürküten rakam

ANKARA'da iki ayrı patlama meydana geldi. Ankara saldırısında ölenlerin sayısı İçişleri Bakanlığı tarafından açıklandı. Saldırıdaki ölü sayısı çok yüksek.

Abone ol

ANKARA'da meydana gelen patlamada ölü sayısı hakkında son dakika açıklama İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. Ankara saldırısında 30 kişinin öldüğü 126 kişinin yaralandığı bildirildi. Saldırıda iki patlama olduğu bilgisi de doğrulandı.

Ankara 'daki patlama Türkiye tarihine en kanlı saldırılardan biri olarak geçti. İçişleri Bakanlığı tren garında saldırının ilk bilançosunu saat 12.20 sıralarında duyurdu. 

ÖLÜ SAYISI KAÇ?

İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına Ankara'daki saldırıda 30 kişi öldü. Bakanlık yaralı sayısının ise 126 olduğunu duyurdu. Ankara'daki hastanelerin acil servislerinde yer kalmamış görünüyor. Sağlık bakanlığı yetkilileri kan ihtiyacı olmadığı tüm yaralılara müdahale edildiğini bildirdi. 

ankara patlaması ölü sayısı kaç oldu

ANKARA PATLAMASI SEBEBİ NE?

Ankara Tren Garı kavşağındaki patlamanın olduğu yer "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" mitinginin toplanma noktasıydı. Gurup buradan Sıhhiye'ye yürümesi planlanıyordu. Patlama kitlenin kortej oluşturduğu tam o noktada gerçekleşti. Emniyet güçleri hedefin bu yürüyüş olduğuna dair bilgi veriyorlar.ankara patlamasi görüntüleri

Patlamanın sebebi için henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Anadolu Ajansı patlamanın canlı bombadan kaynaklandığı bilgisini verdi.