BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  GÜNCEL

Ankara Kızılay'da doğalgaz hattında patlama

Ankara'da akşam saatlerinde Kızılay'da bulunan bir kafede doğalgaz patlaması meydana geldi. İlk belirlemelere göre kafede bulunan 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Abone ol

ANKARA'da Necatibey Caddesi'nde bir binanın alt katında bulunan doğalgaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken olayda 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Ankara Valisi Vasip Şahin, patlamanın doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiğini açıkladı.

Başkent'te dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama korkuttu. Necatibey Caddesi'nde bulunan 9 katlı binanın alt katında bulunan doğalgaz hattında meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU

Öte yandan Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki patlamayla ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklama ise şöyle:

"Ankara Kızılay Necatibey’de doğalgaz patlaması olayında saat 19.18 itibariyle son durum 7 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan 4’ü olay yerine görevlendirilen 112 ambulansları ile hastanelere nakledilmekte olup, 3 kişiye ise yerinde müdahale edilmektedir."

VALİ ŞAHİN: PATLAMANIN NEDENİ GAZ SIKIŞMASI

Ankara Valisi Vasip Şahin patlamanın doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiğini açıkladı.