BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara hava durumu kar fena bastırdı!

ANKARA hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Ankara'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kısa sürede Başkent'i beyazlara bürüdü. Peki Ankara'da bugün yani 21 Ocak perşembe günü okullar tatil olur mu gözler Valilik kararında.

Abone ol

ANKARA hava durumu için yeni uyarı meteorolojiden geldi. Ankara'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, önümüzdeki üç gün etkisini gösterecek. Sıcaklık değerleri birden düşecek kar kalınlığının 10 cm üzerinde olacağı tahmin ediliyor.Yoğun kar yağışı nedeniyle bugün Ankara'da okullar tatil edildi. Ankara tatil kararını Valilik açıkladı.

ANKARA HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ? 21 OCAK KARARI - TIKLAYIN

Ankara hava durumu için meteorloji kritik bir uyarı geçti. Bu gece başlayan kar yağışı, önümüzdeki üç gün etkisini de daha da artıracak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’da bu gece yarısı başlayacak kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar il genelinde etkili olması ve 10 cm civarında yüksekliğe ulaşmasının tahmin edildiğini açıkladı.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu son tahminlere göre kar yarn etkili olacak. Bugün en yüksek sıcaklık değeri ise 1 derece olacak. Gece sıcaklıklar -8 dereceye kadar düşecek.

CUMA GÜNÜ YENİ SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR!

Cuma günü mevcut yağışlı hava üzerine yurdumuzun Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Cuma günü Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği, yağışların Akdeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yağmur diğer yerlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Soğuk ve genellikle kar yağışlı bu sistemin hafta sonunda da yurdumuzun kıyı Ege ile Marmara’nın batısı dışında tamamında etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.