BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu 5 günlük meteoroloji raporu

ANKARA için meteoroloji müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahminine yayınladı. Aşırı sıcaklarla kavrulan Ankara'ya yeni hava durumunda müjdeli haber var. Yağmur ne zaman gelecek, işte 5 günlük hava durumu.

Abone ol

KÜTAHYA hava durumu tahminine göre yağmur pazartesi günü geliyor. Meteoroloji Kütahya için 5 günlük hava durumu tahminine yayınladı ve müjdeli haberi verdi. Yağmurun gelmesiyle birlikte Kütahya genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklığı düşecek.

Meteorolojiden gelen son hava durumu tahmine göre mevsim normallerinin 7 derece üstündeki sıcaklığı bitirecek yağmur pazar günü geliyor. Yeni hava durumu tahminini yayınlayan meteoroloji bugün 10 il için müjdeyi verdi. Pazar günü ise İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Ankara başta olmak üzere yağmurun etkisi tüm Marmara bölgesi ile iç Anadolu'ya yayılacak. İzmir, Aydın, Muğla, Manisa gibi bugün aşırı sıcakla kavrulan kıyı Ege illeri için ise pazartesi günü müjdeli haber var. Yağmur yeni haftada tüm Ege'yi ve Marmara bölgesini serinletip iç bölgelere yayılacak.

Kütahya için meteorolojinin yayınladığı haftasonu ile birlikte 5 günlük hava durumu tahmini şöyle;

Meteorolojiden müjdeli hava durumu! İşte yağmurun geliş vakti