BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu 27 Kasım

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyreden Ankara'da 27 kasım hava durumu nasıl? Meteoroloji son durumu açıkladı.

Abone ol

İç kesimlerde buzlanma, kıyı kesimlerinde yer yer sağanak yağışlar görülen Ankara'da hava durumu nasıl olacak?

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinin akşam saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektedir.

1.20141127083518.png

2.20141127083526.png


HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği beklenmektedir.

RÜZGAR

Rüzgarların kuzey, kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI

Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

3.20141127083544.png

4.20141127083551.png

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya kesiminde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi ile Adana ve Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesiminde batı yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batısında yağmur ve karla karışık yağmur, doğusunda kar şeklinde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.