BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  GÜNCEL

Ankara Büyükşehir'den ODTÜ açıklaması

ODTÜ'de neler oluyor? Yol için ağaçlar kesildi mi? Ankara büyükşehir belediyesi açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Bulvarı’nın devamında yapılan yol çalışmaları sırasında bugün çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde Anadolu Bulvarı’nın devamı olacak Eskişehir Yolu-Konya Yolu bağlantı çalışmalarını engellemek isteyen bir grubun, çalışma yapılan alan üzerine çadırlar kurduğu ve işçilere taşlarla saldırdığı belirtilerek şöyle denildi:

“Büyükşehir Belediyesi ekipleri şu anda kesinlikle ODTÜ arazisi içinde bir çalışma yapmamaktadır. ODTÜ arazisi dışında, Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan yol güzergahı üzerinde kalan irili-ufaklı yaklaşık 70 ağaç da ağaç nakil araçlarıyla alınarak, başka bölgelere dikilmeye başlanmıştır. Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan yol güzergahında ağaçların alınmasına engel olmak isteyen gruplara emniyet yetkilileri müdahale etmişlerdir. Bazı internet sitelerinin iddia ettiği gibi şu anda hiçbir ağaç kesilmemiştir. Tüm ağaçlar özenle nakil araçlarıyla kaldırılmıştır. Şu anda çalışma yapılan alan da ODTÜ arazisi değildir.“