BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02
HABER /  GÜNCEL

Ankara 23 Nisan hava durumu yağmur yağacak mı?

ANKARA 23 Nisan hava durumu nasıl olacak meteoroloji 5 günlük haritalı tahmin haberimizde. 23 Nisan Pazartesi günü Ankara'da hava durumu güneşli ve açık olacak. Ankara'da sağanak yağış beklenmiyor ve sıcaklık değeri 22 derece olacak. Öğleden sonra sıcaklık değerleri düşse de akşam saatlerinde hissedilen sıcaklık 7 derecenin altına düşmeyecek .

Abone ol

ANKARA 23 Nisan hava durumu nasıl olacak, haritalı 5 günlük hava durumu tahmini yeni rapor haberimizde. Yurt genelinde 23 Nisan'da havalar mevsim normalleri üzerinde olacak ve güneş yüzünü iyice gösterecek. Peki Ankara hava durumu 23 Nisan'da nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Ankara'da yağış beklenmiyor.  Sıcaklık değeri ise 22derecelerde olacak.

Ülkemiz kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusu ile Hatay ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Van ve Bitlis'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olması beklenen yağışların; bu akşam saatlerinde Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde Marmara'nın kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesiminde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yarın gündüz saatlerinde Ülkemiz genelinde hissedilir derecede (2 ila 8 derece) artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların bu akşam saatlerinde Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON OLAYI UYARISI: Bu gece ve yarın sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’da hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don olayı riski bulunduğundan zirai faaliyetlerde bulunan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.