BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
MEDYA

Anayurt Oteli filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Polisiye ve Dram türündeki Anayurt Oteli filmi 2 Haziran'da beyazperdede izleyiciyle buluşacak. İşte Anayurt Oteli filminin fragmanı...

Zebercet, ismini ilginçliğinin aksine, eski bir otelde müdürlük yapan sıradan bir adamdır. Görünürde hiçbir sorunu olmayan bu adamın içinde fırtınalar kopuyordur aslında. Her gün kendisiyle ve hayatla savaşır gizliden gizliye. Takıntılar edinmiştir bu yüzden Zebercet. Bu takıntıların en büyüğü ise yoldadır. Bir gün otelin kapısından giren güzel bir kadın, Zebercet'in en büyük tutkusu, en büyük saplantısı olur. Kadın otelden ayrılır ve bir hafta sonra tekrar geleceğini söyler. Bir hafta boyunca bekler adam, kadının kaldığı odaya müşteri almaz, titizlikle düzenler. Kadının ağzından çıkan birkaç kelime kafasının içinde dönüp durur. Geleceği gün heyecanla bekleyen Zebercet düş kırıklığına uğrar, kadın gelmemiştir. 

Sinemamızın en önemli yapıtlarından biri olan Anayurt Oteli, Yusuf Atılgan'ın aynı isimli yapıtından Ömer Kavur tarafından sinemaya uyarlanmıştır.

Sitene Ekle
Etiketler