BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,47
ALTIN 2.472,82
HABER /  EKONOMİ

AnadoluJet Ankara-Şam seferleri başladı!

Şam’a uçmak 59 Euro. Üstelik Vizesiz!Pasaportunuzu alın, 59 Euro’ya gönlünüzce uçun!

Abone ol

Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet’in Ankara’dan Şam’a direkt uçuşları başladı. Artık Anadolujet’le 59 Euro’ya Şam’a uçabilir, dünyanın kültür ve medeniyet merkezlerinden biri olan Şam’ı keşfedebilirsiniz.

Vize Gerekmiyor

Suriye ile Türkiye`nin karşılıklı vize kaldırma kararının ardından hız kazanan ikili ilişkilerin, turizm alanında önemli gelişmeleri de beraberinde getireceği belirtiliyor. Turistik geziler için yeni bir rota olarak değerlendirilen Şam, önümüzdeki günlerde gözde yurt dışı destinasyonlarından biri olacak.

Vize uygulamasının kalkması ve uçak biletlerinin 59 euro olması sayesinde oldukça ekonomik bir yurt dışı deneyimi haline gelen Şam, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ziyaretçilerini bekliyor.

Yatırım Fırsatları Sizleri Bekliyor

Turizmin yanı sıra bir çok Türk işadamının da yatırım amacıyla bölgeye gittiği ve Pazar araştırmaları yaptığı belirtiliyor. Bu gelişmeler sonrası Ankara’dan başlayan AnadoluJet uçuşlarının tüm Anadolu’dan karşılıklı trafiği de arttıracağı öngörülüyor.

Ankara – Şam uçuşlarında, gidiş-dönüş biletlemelerde geçerli olacak şekilde tek yön bilet fiyatları tüm vergiler dahil 59 Euro’dan başlayacak.

AnadoluJet, çok yakında başlayacak olan Londra, Paris, Stokholm, Viyana, Amsterdam, Brüksel, Frankfurt, Düsseldorf, Kopenhag ve Tahran seferleri ile yolcularını Avrupa ve Orta Doğu’ya taşımayı hedefliyor.

Ayrıntılı bilgi www.anadolujet.com ‘da

AnadoluJet ile uçmayan kalmasın!


DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN