BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Anadolu Alevisi katiyen terörist olamaz!

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, Alevi kimliğiyle sol terör örgütlere katılanların kripto Ermeni olduğunu belirtti.

Abone ol

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir ile gündem hakknıda konuştuk. Özdemir, yakın zamandaki terör olaylarını ve dış ülkelerin Aleviler üzerinde oynamaya çalıştığı çirkin oyunları anlattı. Ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Özdemir, Alevi vatandaşları sağduyuya davet etti.

KRİPTO ERMENİLERDEN OLUŞAN BİR PKK’YI TÜRKİYE’NİN BAŞINA BELA ETTİLER

“Bin yıllık kardeşliğimizin temel taşlarına dinamit konmaya çalışılıyor Türkiye’de bir Kürt – Türk, savaşı çıkarılmaya çalışılarak. Bir takım kirli maşalar yurtdışından yönlendirmelerle Türkiye’de bir karışıklık çıkarmaya çalışıyor. Böyle bir coğrafyada İslamiyeti en iyi şekilde yaşayan Müslüman Türkiye’de terör laneti başımızda. Teröre destek veren dış güçler ve bunların Türkiye’de kullandığı piyonları Türk - Kürt savaşı çıkartmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen başaramadılar. Dış güçler Kripto Ermenilerden oluşan bir PKK’yı Türkiye’nin başına bela ettiler. 30 yıldır binlerce askerimiz öldü. Binlerce suçlu yada suçsuz Kürt kardeşimiz öldü. Müslüman dininde can almak ve cana kıymakta yoktur.”

HEPSİ BİR DELİĞE KAÇTI

“Gezi olaylarında yürüyen milyonların temsilcilerinin ve bazı gazete yazarlarının gezi provakasyonunda herşeyi dile getirmelerini bugünlerde de beklerdim. Bu kişilerin Türkiye’nin bütünlüğü için çağrı yapmalarını beklerdim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden nemalanan Alevi fedarosyonlarından ve vakıflarından da aynı sağduyuyu beklerdim. Ama bugün bakıyoruz lüks otellerde makam koltuk peşinde koşan, sözde Alevi vakfıyım diyen zaatı muhteremler ne hikmet ise hepsi bir deliğe kaçtı. Hiçbirinin sesi çıkmıyor. Marksist yapıları destekleyecek şekilde birtakım benayatlar veriyorlar bunlarıda kınıyorum.”

KRİPTOLAR TERÖRE KATILIYOR

“Sol terör örgütlerinde çıkan Alevi'yim diyen kişilerin kimliklerini analiz ettiğiniz zaman Kripto Ermeni oldukları ortaya çıkıyor. Terör olaylarına katılan Anadolu’dan bir tane Alevi yurttaş Türkmen yurttaş yoktur. Terör olaylarına katılan kişilerin nereden oldukları ortadadır. Kripto yurrtaşlardan oluşan kendilerine Kürt Alevisiyim diyen yurttaşlar sokakları terörize ediyor. Sağduyulu bir tane Anadolu Alevisini sokakta terör olaylarında göremezsiniz.”

SÖYLEMLERİNDE İSLAMİYET'TEN ESER YOK

“Sözde Alevi vakfıyım diyenlerin söylemlerinde ne İslamiyetin Peygamberi Hz. Muhammed efendimizden güzel bir cümle yok, ne Şahı Merdan Ali efendimizden bir öğüt yok, ne onki imamlardan güzel bir cümle yok. Katil devlet, Faşizan devlet diyorlar. Katil devlet cümlesi çok ağır bir cümledir. Katil devlet kimdir? Katil devlet İsrail’dir. Camileri bombalayan İsrail katil devlettir. Türkiye Cumhuriyeti Devletine hiçbir Alevi STK’nın ve Başkanının bu şekilde konuşmaya hakkı ve haddi yoktur.”

TEZGAH OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

“Üsküdar’da evlere çarpı işareti konma meselesinde ise bizler burada bir tezgah olduğunu düşünüyoruz. Devletin kolluk güçleri bunu muhakkak ki sonuçlandıracaktır. Soruşturma aşamasında olan bir olayı bu şekilde değerlendirmemiz yanlıştır. Şu bakımdan devletin kolluk güçlerini yanlış yönlendirmemek lazım. Alevi kanaaat önderlerine, dedelerime, annelerime, bacılarıma ve kardeşlerime sesleniyorum. Bu tip provakasyonlara sağduyu ile yaklaşın. Bizim başka bir Türkiyemiz yok.”

BU İLLER HANGİLERİ İSE AÇIKLASINLAR

“Terörün tırmandığı bugünlerde bir Alevi Fedarasyonunun Başkanına yapılan suikasti aynı düşünceyi taşımasakta, farklı yollara hizmet etsekte ben şahsen kınıyorum. Ama o Alevi Fedarasyon Başkanınında daha ortada bir suçlu yokken bir medya bloğunu ve bir anakent Başkanını suçlaması bizim kafamızda bazı soru işaretleri oluşturdu. Aynı fedarasyon başkanı verdiği bir mülakatta aynen şunu diyor, ’İki yılda 30 tane ilde Alevi yurttaşların evi işaretlendi’ diyor. Ben buradan bir Alevi Vakfı Başkanı olarak sayın Fedarasyon Başkanımıza şunu söylüyorum: ‘Bu iller hangileri ise açıklasınlar. Türkiye’deki sağduyulu kardeşlerimizde bilsinler. Emniyette bilsin, istihbaratımızda bilsin.' Suçlular kimse Alevi ise de Sünni isede, Kürtsede Türksede ortaya çıksın.”

YANILIYORLAR

"Son günlerde alevilerin içerisine sızmaya çalışan 007 Süleyman Uysal bütün Tv kanallarında çıkan bu şahsiyet cemaatin Alevi İmamı olarak tanındı. Bu yapılanmanın kurduğu Anadolu Alevi Bektaşi Fedarasyonu Başkanı Murat Cengiz Hortoğlu'nun açıklama yapması kafamızı karıştırdı. Oysa bu yapının Aleviliği ne kadar temsil ettiği de ortada. Kurdukları birkaç tane çakma dernek ile alevi toplumunu temsil ettiklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Bu yapıya da ne Anadolu'da ne Akdeniz'de ne Ege'de hiçbir alevi yurttaş bu yapının Aleviliği temsil ettiğine inanmıyor."

KUTU...KUTU..KUTU...

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, İslamiyet'in en keskin ve en adil kılıcı olarak nitelendirdiği Hz. Ali'nin Zülfikar ismindeki kılıcının bire bir örneğini yaptırararak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı, İsmet Yılmaz'a hediye edeceklerini söyledi.