BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  DÜNYA

Ameliyattan çıkıp hırsızlığa gitti

Şanlıurfa’da hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hırsız, ameliyattan çıkıp hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.<br/>Alınan bil...

Abone ol

Şanlıurfa’da hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hırsız, ameliyattan çıkıp hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.
Alınan bilgiye göre olay, Osman Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, girdikleri bir evde yüklü miktarda altın olduğunu öğrenen A.B. ve Y.B., altın bulamayınca evde bulunan bilgisayar, televizyon ve birçok elektronik malzemeyi çalarak kaçtı. A.B.’nin kesinleşmiş hapis cezasının bulunmasından ötürü şahsı takibe alan Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro ekipleri, ayrıca A.B.’nin yeni kıl dönmesi ameliyatı olduğunu belirledi. Gözaltına alınan şahıslar, yapılan sorgulamalarından sonra doktor raporu alınmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Yeni ameliyat olan ve ameliyat yerinden kan gelen A.B. ise, getirildiği hastanede tedavi edildi. Şahıslar daha sonra, mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.