BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63
HABER /  GÜNCEL

Ambulansta 'lahmacun' sosyal medyayı salladı

Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulanstaki lahmacun ziyafeti sosyal medyada olay oldu!

Abone ol

ADANA 112 Acil Servis çalışanlarının ambulansta lahmacun ziyafeti de sosyal medyada günün konusu oldu.

SEDYE ÜSTÜNDE LAHMACUN YEDİLER!

Bir sağlık çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, Adana 112 Acil Servis çalışanı 6 kişi, ambulansın içindeki sedye üzerine kurdukları sofrada lahmacun yiyor. Beğeni gördüğü kadar tepki de çeken fotoğraf için Facebook'taki grubun bir üyesi, "Yesinler yemek yemelerinde sıkıntı yok da zaten mimlenmişiz bir kere. Ne diye paylaşıyorsunuz yoğun bakımda kebap işine dönecek." şeklinde yorum yaptı.

HOŞ KARŞILAYAN DA VAR

Yüzlerce kişinin beğendiği fotoğrafa yorum yapan grubun başka bir üyesi de "Bu kareyi bilemiyorum ama bizzat gördüklerimden yola çıkarak, genelde olağanüstü olayların yaşandığı afet bölgelerinde maalesef yer yok. İnsanlar güvensiz sahada olası bir patlama gibi veya onlarca aç susuz afetzede karşısında ortaya kurulmak yerine mecburen zorunlu olarak olay yerinden ayrılmamak koşuluyla konuşlandırıldığı araçların içinde zaruri ihtiyaçlarını bir an önce karşılamak zorunda kalıyor. Sınır kapısı görevlendirilmeleri gibi" tespitinde bulunuyor.

elazig-ameliyathane-lahmacun.jpg

ELAZIĞ'DA 'YOĞUN BAKIMDA KEBAP' SKANDALI

Elazığ'da da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yerken fotoğrafları sosyal medyaya düşen yardımcı sağlık görevlisi 2 kişinin yapılan soruşturma kapsamında işlerine son verilmişti.

elazig-aameliyathane-kebap.jpg