BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Amacımız takımı Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlamak

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Galatasaray maçına takımı en iyi şekilde hazırlamak amacımız” dedi. <br/><br/>“LİG MAÇINA ÇIKIYO...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Galatasaray maçına takımı en iyi şekilde hazırlamak amacımız” dedi.

“LİG MAÇINA ÇIKIYORMUŞUZ GİBİ HAZIRLANDIK”
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bugün bir hazırlık maçı oynadık. 6 gündür göreve geldiğim günden bu yana olumlu bir şekilde yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda bu maça lig maçına çıkıyormuşuz gibi hazırlandık. Buna göre düzen aldık. Sahada bir takım olarak. Son 3 hazırlık maçını kazanamama sıkıntımız vardı. Bu maçı kazanıp sonra Roma ve Galatasaray maçına takımı en iyi şekilde hazırlamak amacımız. Taktiksel olarak sahada görmek istediğimiz şeyler vardı. Görsel ve saha içi pratiklerle çalışmalarımız oldu. Zaman zaman bazı istediklerim oldu. Bazen de yapamadık. Bugün ekibin analizini yapıp, bundan sonraki çalışmaları bu şekilde sürdürüp devam edeceğiz” diye konuştu.

“OYUN SİSTEMİNDEN VAZGEÇEMEYİZ”
Kartal, “Bizim amacımız topun daha fazla bizde kalmasını sağlamak. Hatalar olmasına rağmen bu oyun sisteminden vazgeçemeyiz. Daha fazla topla oynayacağız ve daha fazla baskı yapan bir takım olacağız. Merkezde veya 3. bölgede yapmamız gereken o baskıyı yaparak ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
“Diego geldiğinde de oyun sistemimizden vazgeçmeyeceğiz”diyen İsmail Kartal” sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe 10 yıldır aynı sistemle oynuyor. Bu sistemle oynamalar olabilir ama bundan vazgeçmeyeceğiz. Sadece defansif anlamda hatalar olmadı. Diğer bölgelerde de oldu. Zaman zaman basit hatalar da yaptık. Ama bunları minimuma indireceğiz. Az hata yaparak yolumuza devam etmeye çalışacağız” dedi.

“ERSUN HOCAYLA BİR BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU, BAŞARIMIZ OLDU”
Sarı-lacivertli takımda teknik direktör olarak ilk maçına çıkan İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin her maçına kazanmak için çıkacağını ve şampiyonluk için oynayacağını dile getirdi.
Basına yansıyan Ersun Yanal’ın soyunma odası konuşmaları hakkında sorulan bir soruya Kartal şu cevabı verdi:
“Bu konuyla ilgili spekülasyonlar oldu. Buralara pek fazla girmek istemiyorum. Ersun hocayla bir birlikteliğimiz oldu, başarımız oldu. Kendimle ilgili bir kuşku taşımıyorum. Açık ve net bir insanım. Nerede ve ne konuşacağımı bilirim. Allah herkesin yolunu açık etsin.”
(İHA)