BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Altınsoylar 4. bölüm fragmanı dizi final yapıyor!

Altınsoylar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin merakla beklenilen dizisi Altınsoylar final kararı aldı. Altınsoylar dizisinin konusu ve oyuncuları haberimizde.

Abone ol

Altınsoylar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Altınsoylular A.Ş’de işe başlayan Oğuz sudan çıkmış balık misali bocalarken, kadınların göz hapsindeki Burcu da malikanede zor saatler geçirmektedir. Altınsoylar, 26 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de Altınsoylar'ın 4. yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları internethaber.com'da.

ALTINSOYLAR 4.  YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir an önce kaçış parasını denkleştirip Amerika’ya kaçmayı kafasına koyan Burcu, gerçek torun Oğuz’un evine gitmeye karar verir. Ancak gerçek Oğuz’un evinde karşılaşacağı kötü sürpriz Oğuz ve Burcu’nun önünde geri dönülmez yollar açacaktır.

Altınsoy Malikanesini terk ederken faka basan Burcu, önemli bir karar arifesindedir. Ya hayatı pahasına Oğuz’u yüzüstü bırakıp gidecektir, ya da Oğuz’la birlikte söylediği yalana devam edecektir.

Gün ağarınca Oğuz için de içinden çıkılması zor bir süreç başlar. Burcu’nun yazdığı veda mektubu evin içinde kaybolmuştur. Bulunması durumunda tüm yalan ortaya çıkacaktır.

ALTINSOYLAR FİNAL YAPIYOR

Reytinglerde oldukça kötü sonuçlar alan Altınsoylar dizisison olarak reyting tablosunda 52. olunca erken final yapılması kararlaştırıldı.

Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu 03 Medya imzalı “Altınsoylar”, geçen cumartesi ekrana gelen 3. bölümüyle sektörde büyük bir şok yaşatmıştı. Dizinin 19 Kasım Cumartesi yayınlanan 3. bölümü Total’de 39. , AB’de ise 52. sırada yer alarak yapımcısını ve kanalını şaşırtmıştı.

Ayça Ayçin Turan ve Aras Aydın gibi genç kuşağın sevilen iki genç yıldızını usta sanatçılar Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar ve Şebnem Bozoklu’yla buluşturan dizinin şu günlerde 6. bölümü çekiliyor. Reytingleri peş peşe kötü çıkan “Altınsoylar”ın son olarak reyting tablosunda 52. olması sonrası apar topar final kararı alındı. Dün dizinin ekibine final kararı açıklandı.

ALTINSOYLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oğuz yetimhanede büyümüş, zeki bir gençtir. Yetimhaneden çıkınca iş ve kalacak yer bulmakta zorlanan Oğuz kendince bir yöntem geliştirmiştir. Birikmiş postalardan ev sahibinin uzakta olduğunu tespit eden Oğuz, gizlice boş evlere girerek geçici olarak o evlerde yaşayarak hayatını devam ettirmektedir. Banyoyu, mutfağı, televizyonu, şampuanı, bornozu, kısacası ihtiyacı olan her şeyi sanki sahibiymiş gibi kullanır.

ALTINSOYLAR DİZİSİ KONUSU

ALTINSOYLAR, birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisidir.



Kaderin yanlış anlamalarla bir araya getirdiği kimsesiz genç bir adam, öfkeli nişanlısından kaçan genç bir kadın, her biri nev-i şahsına münhasır bireylerden oluşan Kayserili ALTINSOYLAR!

Gelenekçi Muhiddin Bey, aileyi toparlayıcı Semiha Hanım, kırgın gelin Saadet, dışarlıklı kocaya kaçtığı için tüm hakları elinden alınmış şamatacı Gülsüm ve dikiş tutturamayan aylak kocası Mesut, en küçük oğul hayta Emin ve onu adam etsin diye köyden alınmış masum gelin Ümmü...

ALTINSOYLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı, senaryosunu ise Serdar Oğuz’un kaleme aldığı “Altınsoylar” dizisinde Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak ve Sami Aksu rol alıyor.