BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  DÜNYA

Altın Koza’da Demet Akalın rüzgarı

20. Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen “Sinema Dayanışma Gecesi” konseri Türk Sineması’nın unutulmaz oyuncularının halkı selaml...

Abone ol

20. Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen “Sinema Dayanışma Gecesi” konseri Türk Sineması’nın unutulmaz oyuncularının halkı selamlaması ve Demet Akalın konseri ile gerçekleşti.
20. Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleşen “Sinema Dayanışma Gecesi Konseri” Türk Sineması’nın duayen sanatçılarının halkı selamlaması ve Demet Akalın konseri ile gerçekleşti. Vatan Şaşmaz ve Melike Öcalan sunumuyla başlayan konsere birçok vatandaş ilgi gösterdi. Yeşilçam oyuncuları halkın coşkulu alkışlarıyla sahneye tek tek çıkarak vatandaşları selamlayıp çiçek attılar.
Türk Sineması’nın duayen sanatçılarından sonra sahneye unutulmaz Hababam Sınıfı oyuncuları çıkarak vatandaşları selamladı.
Sanatçıların halkı selamlamasından sonra Nuri Alço, vatandaşların arasına giderek hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser alanında bulunan vatandaşlar Alço ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.
Sanatçıların halkı selamlamasından sonra sahne alan Demet Akalın şarkılarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekti.