BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81
MEDYA

Altın Kelebek Ödülleri'nde alkış alan 'Atatürk' konuşması

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde, Vatanım Sensin 'En İyi Dizi' ödülünü aldı. Türker İnanoğlu ödülü Vatanım Sensin yapımcısı Onur Güvenatam’a verdi. Güvenatam'ın ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşma sosyal medyada olay oldu.

44. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ‘En İyi Dizi’ ödülünü alan Vatanım Sensin dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam’ın yaptığı konuşma sosyal medyada olay oldu.

Onur Güvenatam, yaptığı konuşmada “Atatürk önderliğinde milletçe büyük fedakarlıklar verilmiş bir Kurtuluş Savaşı ve varoluş mücadelesini anlatıyoruz. Bu vesileyle sizlerin huzurunda bu savaşta hayatını kaybetmiş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve sadece bizlerin değil bütün dünyanın saygı duyduğu Mustafa Kemal Atatürk’ü hepinizin huzurlarına saygı ve özlemle anıyorum” dedi.

Güvenatam’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

------------------------------------------------------------------------------------------------

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle