BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

Altaylı'nın tazminatı kediye köpeğe!

Ekşisözlük, Altaylı'dan kazandığı tazminatla hayvan barınaklarına yardım yaptı.

Abone ol
Ekşisözlük, Fatih Altaylı'dan kazandığı tazminat ile sokak hayvanları barınaklarına yardım yaptı.. İşte yapılan yardımdan fotoğraflar.
 
Ekşi Sözlük ile Fatih Altaylı arasındaki ezeli kavgada yeni bir perde açıldı. Ekşi Sözlük Fatih Altaylı'dan mahkeme kararıyla kazandığı tazminatı, İstanbul ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi 7 hayvan barınağına dağıttı. Ekşi Sözlük'ün Facebook sayfasından yapılan açıklamada tazminatın nasıl değerlendirildiği detaylı olarak anlatılırken, hayvan barınaklarından çekilen fotoğraflar da paylaşıldı.
 
İşte Ekşi Sözlük'ün konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama;
 
ALTAYLI'NIN ÖDEDİĞİ PARA 7 BARINAĞA DAĞITILDI
 
"Fatih altaylı'dan kazandığımız tazminatı, İstanbul ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi 7 barınağa yardım edecek şekilde harcadık. Yardım ettiğimiz barınaklar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bolluca, Mimarsinan, Çınarcık, Çiftlikköy ve Şile barınakları oldu. Bu barınaklara toplam 260 paket (4 ton) köpek ve kedi maması gönderdik.
 
Türkiye'deki tüm barınakların yardıma ihtiyacı var ancak hepsine birden makul oranda yardım edemeyeceğimizden İstanbul ve çevresinde olan, ancak diğer barınaklar kadar göz önünde bulunmayan yerleri seçtik. Bazı noktalarda yardımları direkt barınağa teslim ederken, şile gibi daha çok gönüllülerin çabasıyla işleyen barınaklarda yardımları gönüllülere ulaştırdık.
 
Mümkün olan en fazla miktarda mama alıp yardım etmek istediğimizden, mama üreticileri ve tedarikçileriyle görüştük. Bu noktada goody bize mamaları hem indirimli olarak verdi hem de ekstradan mama yardımında bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

1359655354-1.jpg