BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  GÜNCEL

Dekolte vakasında Adnan Hoca cephesi

Gözde Kansu'nun dekolteli kıyafetine ses edenler, Adnan Oktar'ın seksi kızlarına niye laf etmiyor. Fatih Altaylı bunu sordu;

Abone ol

GAZETECİLER.COM - ATV sunucusu Gözde Kansu'nun dekolteli kıyafeti nedeniyle kovulması üzerine başlayan tartışmaya ilk günden dahil olan Fatih Altaylı bugünkü polemikte ilginç bir cephe açtı. Muhafazakarların ahlak anlayışını sorgulayan Altaylı "Senin kedi canını yerim muhafazakâr" başlıklı yazısında sözü Adnan Hoca'ya getirdi.

BU NE?

Gazete Habertürk'ün tepe ismi Fatih Altaylı muhafazakarların bir eğlence programının sunucusuna gösterdiği dekolte tepkisini Adnan Hoca'dan neden esirgediğini sorguladı. Bir eğlence kanalında dekolteli sunucunun normal olduğunu vurgulayan Altaylı, Adnan Hoca'nın "dini" içerikli programlarındaki "ultra dekolteli" kadınlar için ilginç ifadeler kullandı.

HER AN SOYUNUP STÜDYADA SEVİŞECEKLER GİBİ...

Altaylı, full dekolteli kadınlarla dini sohbet yapan Adnan Oktar ve kızları ile ilgili şunları yazdı:
adnan-oktar-kizlari.20131010130232.jpg
Bir tarikat önderi olduğunu öne süren ve çevresine bir grup mürit de toplamayı başarmış "Hoca" diye bilinen "muhafazakâr" bir adamın televizyonunda "dini içerikli" sohbetler neredeyse yan çıplak ultra seksi giyinmiş kızlarla yapılır.

Her an soyunup stüdyoda sevişecekmiş gibi duran kızlarla yapılan "inşallah, maşa İlah"lı dini sohbet ise hiçbir "muhafazakârı" rahatsız etmez.

Eğlence programında "dekolte", "Dünyada böyle bir şey olmaz" diye eleştirilir. "Hoca" denilen adamın dini içerikli sohbetinde dekolte, "dünyada böyle bir şey zaten mümkün olmadığı için" eleştirilmez.

adnan-oktar-kizlari-orjinal-halleri.jpg


Hürriyet'le Sabah'ın dekolte kavgası!

Dekolte olayı gazeteler arasında da krize neden oldu! Sabah Hürriyet'e manşetten yüklendi!

Sabah Gazetesi'nin dekolte için attığı manşeti görmek için tıklayın

GÖZDE KANSU HÜSEYİN ÇELİK'İN SÖZLERİ

Gözde Kansu'nun dekolte krizini başlatan Hüseyin Çelik'in Beyaz TV'de yaptığı bu açıklama oldu. Çelik Gözde Kansu için ne demişti (TIKLA İZLE)

HÜSEYİN ÇELİK'İN BEĞENMEDİĞİ GÖZDE KANSU KOVULDU

Giydiği dekolte kıyafet yüzünden Hüseyin Çelik tarafından eleştirilen sunucu Gözde Kansu'nun işine son verildi.

GÖZDE KANSU HABERLERİ

GÖZDE KANSU AYŞE ARMAN'A KONUŞTU

ATV'den dekolte kıyafetine yönelik Hüseyin Çelik'in açıklamaları sebebiyle kovulduğu iddia edilen Gözde Kansu olay elbisesini giydi ve olay açıklamalar yaptı.

gözde-kansu-ayşe-armana-konuştu.jpg