BIST 9.441
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,10
HABER /  DÜNYA

ALP’IN AVUKATININ POLİSE TAŞ ATARKEN GÖRÜNTÜLENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

1 Mayıs etkinliklerinde polisin attığı gaz bombası ile başından yaralanan Dilan Alp’in avukatlarından Umut Alkaç’ın polise sapanla taş attığ...

Abone ol

1 Mayıs etkinliklerinde polisin attığı gaz bombası ile başından yaralanan Dilan Alp’in avukatlarından Umut Alkaç’ın polise sapanla taş attığı iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı.
Tarlabaşı’ndaki olaylar sırasında başından yaralanarak kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatın ardından Bahçelievler’de özel bir hastaneye sevk edilen lise öğrencisi Dilan Alp’in avukatlarından Umut Alkaç’ın polise sapanla taş attığı iddia edildi. İddia edilen görüntülerde, 1 Mayıs etkinliklerinde polisin attığı gaz bombası ile başından yaralanan Dilan Alp’in avukatlığını üstlenen Umut Alkaç’ın sokak aralarında yüzü kırmızı bir bezle kapalı bir şekilde polise sapanla taş atarken görülüyor. Vali Mutlu’nun Dilan Alp ile ilgili açıklamalarını şaşkınlık içerisinde karşıladıklarını söyleyen aile avukatı Umut Alkaç, Dilan’ın elinde bulunan şeyin molotofkokteyli değil, üzüm sirkesi olduğunu iddia etmişti.
(İHA)