BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Alperenlerden zehir zemberek açıklama

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, BBP'den ayrıldıkları yönündeki haberlere ateş püskürdü.

Abone ol

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı "Alperen Ocakları BBP'den koptu" şeklindeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Sarı, “Alperen Ocakları Büyük Birlik Partisi ile köprüleri attı” iddiasını yalanladı.

Ahmet Tarık Sarı'nın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

BBP İLE KOPMADIK

Son günlerde medyada gördüğümüz, “Alperen Ocakları Büyük Birlik Partisi ile köprüleri attı” tarzındaki yalan haberler, basın ahlakının ne boyutlara geldiğini bize bir kez daha göstermiştir. Anadolu’da gönüller arasına köprüler kurmak için kurulmuş bir hareketin, köprüler yıktığını söylemek, hangi akıl ve hangi izanla ifade edilebilir. Alperen Ocakları, Nizam-ı Alem Ocaklarından aldığı köklü gelenekle ve kadim değerlerle, kurulduğu günden bugüne kadar, Büyük Birlik Partisi ile gönül rabıtalarını sürdürmüş ve hiçbir vakit koparmamış bir harekettir.

Son günlerde adımızı ve amblemimizi adımızı kullanarak kurulan yapay oluşumların, bizim adımıza söz söyleme hakkı yoktur. Alperenler, ”Onların işleri şura iledir” ilahi düsturu doğrultusunda, Büyük Birlik Partisi'nin karar organlarının meşveretle aldığı her türlü kararı saygıyla karşılamaktadır. Biz bırakın davamızı sırtlanan ve çilesi çeken Büyük Birlik Partisi mensuplarıyla köprüleri atmayı, davamızı özümsemiş her bir arkadaşımız için surda gedik açmayı şiar edinmiş bir hareketiz.

HAVUZ MEDYASI ALPEREN OCAKLARI'NI YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR İDDİASI

Firavun sofrasının sadık hizmetkarı haline gelmiş havuz medyası, Alperen Ocakları'nı, karalama kampanyaları ve bu tip haberlerle yıpratabileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Alperenler hiçbir vakit Firavun sofrasına mezecilik yapmayacaktır. Evet! Hangi samimiyet karinesinin içerisine sokmaya çalışırsanız çalışın, bunun adı, “firavun’a mezecilik”tir. Bizler “kınayanın kınamasına aldırmayarak” yolumuza devam edeceğiz. Hud Aleyhiselam’ın kavmine dediği gibi biz ücreti yalnız Allah’tan bekleriz.

Firavunun yanında ordular olabilir. Biz, Musa Aleyhiselam misali, mazlumların tepesine dikelerek değil,bizzat mazlumlar arasına karışarak zulme başkaldırmış bir hareketiz. Davamız, kağıt, kalem ve belagatten ibaret ucuz kahramanlara yem edilemeyecek kadar kutsi bir davadır. Anadolunun elleri nasırlı,çilekeş Hüseyinlerini, Ankara’nın yezidlerine kurban etmeyeceğiz.

Yanlış rotalar ve yanlış pusularla, doğru istikametlere gidilemez.

İsim ve amblemimizi kullanan söz konusu dernek hakkında yasal süreci derhal başlatacağız. Alperen Ocaklarının tek karar mercii, 2000 yılında kurulan ve 18 Mayıs 2013 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak vakıf statüsü almış olan Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’dır. Bunun haricindeki hiçbir yapının eylem ve söylemlerine itibar edilmemesi hususunda, basına ve kamoyuna arz ederiz.