BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

Alper Tekbaş’tan Teşekkürler...

“Turizm Dünyasının Altın Adamı Kim” başlığıyla yayınladığım geçen haftaki köşe yazımı Türk turizminin her biri altın değerindeki isimsiz kahramanlarına ithaf etmiştim. Bu anlamlı yazı neticesinde sağ olsunlar, var olsunlar Türkiye’nin dört bir yanından sa

“Turizm Dünyasının Altın Adamı Kim” başlığıyla yayınladığım geçen haftaki köşe yazımı Türk turizminin her biri altın değerindeki isimsiz kahramanlarına ithaf etmiştim.

Bu anlamlı yazı neticesinde sağ olsunlar, var olsunlar Türkiye’nin dört bir yanından sayısız mail ve telefon aldım.

Burada ismini yazmakla bitiremeyeceğim Pamukkale Karahayıt’ta ki turizm çalışanlarından Erzurum’a, Bolu'ya Antalya’dan Sarıgerme’ye , Fethiye’den Safranbolu’ya, Şirince’ye, Bodrum’a, İstanbul’a Türkiye’nin her yerinden beni yüreklendirdiniz, onurlandırdınız. Kalp dolusu Teşekkürler…

En güzel, en yalın, en içten duygularım sizlere ulaşsın bu yazı vesilesiyle. Yolumuz hep birlikte açık olsun.

Türk turizminin dünya da başarıyla emin adımlarla ilerlemesi sizlerin özverili çalışmalarınızla büyük anlam kazanacaktır.

Her biriniz çok değerli ve her biriniz turizmin gerçek hizmet neferlerisiniz.

Çalışmış olduğunuz kurum ve kuruluşlarda göstermiş olduğunuz üstün hizmet, gayret ve özverileriniz eminim ki karşılıksız kalmayacaktır. 

Gülen yüzleriniz hiç ama hiç solmasın, unutmayın ki turizm cenneti ülkemizin yarınları tek yürek, tek bilek kenetlenerek gelecektir.

Türk turizminin yurdumuz ve dünya da en iyi şekilde tanıtılması için emek veren büyük küçük herkese sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım.

Tatil Tadında Kalın