BIST 9.556
DOLAR 32,48
EURO 34,80
ALTIN 2.488,77
HABER /  MEDYA

Alper Taş Abdülkadir Selvi'nin üzerine yürüdü

CNN Türk'teki 'Ne Oluyor?' programında ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin üzerine yürüdü.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın gündeme getirdiği yüzde 10 baraj sistemi tartışıldı.

Programa Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ile ÖDP Genel Başkanı Alper Taş arasındaki tartışma damga vurdu.

AYAĞA KALKIP SELVİ'NİN ÜZERİNE...

Programın sonlarına doğru, Alper Taş gazeteci Nevzat Çiçek’e hitaben konuşurken bir anda araya giren Abdülkadir Selvi’ye tepki gösterdi.

Program boyunca zaman zaman diğer katılımcılarla da tartışma yaşayan Selvi’nin elini havada sallayarak “Bırakın, bırakın” demesine öfkelenen Taş, üslubuna dikkat etmesini söylediği Selvi’yle "çarpıtıyorsun" polemiğine girdi.

"KÜSTAHÇA DAVRANIYORSUNUZ"

"Nezaketen sesimiz çıkmıyor, çok acayip bir dil de kullanıyorsun, Bırakın Bırakın diye. Siz bırakın ya!.. Bu edebiyatı bırakın..." diyen Alper Taş, "Biraz saygılı olun. Biraz saygılı davanın... Çok küstahça davranıyorsunuz" diyince ipler koptu.

O LAFI AĞZINA YAPIŞTIRIRIM

"Lafını geri al, terbiyesizlik etme" diye yanıt veren Selvi "Küstahlık lafını alır ağzına yapıştırırım” yanıtı üzerine Alper Taş ayağa kalkarak Selvi'ye doğru yürümek istedi. Bir yandan "gel de yapıştır bakalım" diyen Alper Taş, Selvi’nin “Otur, yerine otur" sözleriyle daha da gerildi.

ŞİRİN HANIM OTUR DERSE...

Bir süre Alper Taş'ı sakinleştirmek mümkün olmazken, ÖDP eş başkanı, "programı sen değil Şirin Payzın yönetiyor. Şirin hanım isterse, otur derse otururum" diye tepkisini gösterdi.

Ne Oluyor programının moderatörü Şirin Payzın ise programın zaten sona ermekte olduğunu söyleyerek Alper Taş’tan oturmasını rica etti ve hemen ardından da program son erdi.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR...