BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Almanyada Türk dehşeti

Almanya'yı dehşete düşüren Türk... Şizofren gurbetçi krize girdi, karısının başını kesip sokakta dolaştırdı.

Abone ol

Hamburg'un Eiendorf semtinde yaşayan 2 çocuk babası şizofren hastası Atilla S. (40), önceki gece eşi Fatma S. (39) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu öfkeli koca mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçakladı. Cinayetin asıl korkunç kısmı ise bundan sonra başladı.

'BU BENİM EŞİM'
Öldürdüğü eşinin başını kesen cani adam, daha sonra kesik başı alarak evlerinin 150 metre ilerisinde bulunan benzin istasyonuna gitti. İstasyondaki Türk çalışana kesik başı gösteren çılgın adam, "Bu benim karım. Hemen polisi ara" dedi. Katil koca, olay yerine gelen polislere direnmeden teslim oldu. Ancak ifadesi alınmak üzere emniyet merkezine götürülen Atilla S., burada olay çıkardı. Bir polisin yüzüne su döken ve 3 polisi de yaralayan cani ruhlu adam, kaçmaya çalışırken, biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

ÇOCUKLARI ŞOKTA
Tüyler ürperten cinayet, ülkede şok etkisi yarattı. Komşuları, Fatma S.'nin üniversite mezunu ve yardımsever bir insan olduğunu belirtirken gözyaşlarını tutamadı. Çanakkaleli çiftin son zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtildi. Annelerinin yan odada katledilmesi, 13 yaşındaki H. ile 7 yaşındaki S.'yi şoka soktu. Bir yakınlarıın yanında kalan talihsiz çocuklar, psikolog gözetiminde tedavi görüyor. Bu arada talihsiz kadının sürekli gittiği Harburg Eyüp Sultan Camii yetkilileri ise, çocuklar için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

Takvim