BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  DÜNYA

Alman uçağını düşüren pilotun inanılmaz harcamaları

Alman Lufthansa-Germanwings havayolunun uçağını düşüren pilot Andreas Lubitz, olaydan günler önce biri kendisi diğeri kız arkadaşı için iki lüks otomobil satın almış.

Abone ol

Alman Lufthansa-Germanwings havayolu şirketine ait uçağı düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz'in (27), intihar dalışından birkaç hafta önce biri kendisi diğeri kız arkadaşı için fiyatları 50 bin Euro civarında olan iki lüks otomobil satın aldığı ifade edildi.

"DEPRESİF YAPISI VARDI"

Hediyenin ardından ayrılan hostes sevgilisi Maria W. (26) pilotun depresif bir yapıda olduğunu anlattı.

O İFADE KALDIRILDI

Bu arada ikinci pilotu tarafından dağa çakılan uçağın şirketi Germanwings Havayolları, İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonlarında yer alan reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesini çıkardı.

pilot.20150329115931.jpg 

Reklamlarda "Şaşırmaya hazır olun. Hamburg'a, Berlin'e uçun" ifadeleri yer alıyordu.

İntiharıyla 149 kişinin ölümüne yol açan pilot Andreas Lubitz'in uçuş günü olan salı için sağlık raporunun olduğu ama bunu sakladığı ortaya çıkmıştı.

pilot2.20150329120005.jpg 

VİZYONA GİRMESİ TEPKİ ÇEKTİ

BU yıl Oscar'da 'En İyi Yabancı Film' adayı olan Arjantin yapımı 'Relatos Salvajes'teki (Asabiyim Ben) 6 öyküden birisinin kazaya benzemesi dikkat çekti. Filmde bir adam, nefret ettiği kişileri bir uçakta toplayıp uçağı düşürüyor.

Filmin, İngiltere'de vizyona girmesi büyük tepki çekti. Germanwings faciasından sonra vizyon tarihinin ertelenmesi yönündeki tüm çağrılara rağmen gösterime giren film, daha önce Almanya ve İspanya'da vizyona girmişti.