BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Alman kurdunu keserek durdurdular

İş yerinde 3 kişiyi ısıran Alman kurdu, bir türlü sakinleştirilemeyince bir işçi tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Abone ol

Kocaeli'nde bir iş yerinde 3 kişiyi ısıran Alman kurdu, bir türlü sakinleştirilemeyince bir işçi tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Yenişehir Mahallesi'nde D-130 karayolu ile Kandıra bağlantı yolu üzerinde faaliyet gösteren bir inşaat firmasının deposunda beslenen Alman kurdu, bir anda bağından kurtularak iş yerinde çalışan Serdar A.'ya saldırdı. Serdar A.'yı köpeğin dişlerinden kurtarmak isteyen Mehmet S. ve Uğur T. isimli işçiler de köpek tarafından ısırıldı. Olayı gören diğer işçiler ise etrafa saldıran köpeği durdurmak istedi. Güçlükle durdurulabilen köpek, bu kez diğer işçilere de saldırmaya başladı. Bir türlü durdurulamayan köpek, bir işçi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bir anda saldırganlaşan köpeğin etkisiz hale getirilmesinin ardından olay yerine 112 ekipleri çağrıldı.

Serdar A., Mehmet S. ve Uğur T. olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. İş yeri sahibi tarafından yaklaşık 1 buçuk sene önce Kırkpınar'dan alınan köpeğin zaman zaman saldırganlaştığı ve yanından geçen işçilere saldırdığı öğrenildi. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından, bıçaklanarak öldürülen köpeğin leşi iş makinesi ile olay yerinden alınarak boş bir arazide açılan çukura gömüldü. Çeşitli yerlerinden yaralanan işçilerin hayati tehlikeleri bulunmazken, köpeğin aşılarının tam olduğu öğrenildi.