BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.479,94
HABER /  GÜNCEL

Alman çift cinayetinde sıcak gelişme

Antalya’nın Alanya ilçesinde öldürülen Alman çiftin ikinci katil zanlısı da yakalandı. Katil zanlısı sorgusunda suçunu itiraf etti. <br/>Ant...

Abone ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde öldürülen Alman çiftin ikinci katil zanlısı da yakalandı. Katil zanlısı sorgusunda suçunu itiraf etti.
Antalya’nın Alanya ilçesinin Mahmutlar Mahallesi’nde 11 Ağustos’ta Alman Peter Horvath (65) ile eşi Kerstin Horvath’ı (50) öldürdüğü iddiasıyla memleketi Zonguldak’ta yakalanarak Alanya’ya getirilen Tarkan C. (37), çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayın diğer zanlısı Murat Ç., polisin takibi sonrasında Karaelmas Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalanan Murat Ç., Atatürk Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünün ardından tekrar Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Murat Ç.’nin daha önce Antalya’da Tarkan C. ile bir nakliye firmasında çalıştığı öğrenildi. Murat Ç.’nin cinayet olayıyla ilgili suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Murat Ç.’nin daha önceden bir suç kaydının da olmadığı belirtildi. Murat Ç., sağlık kontrolü çıkışında ise gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Gözaltı süresi boyunca Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğü’nde bekletilecek olan Murat Ç., sabahın erken saatlerinden itibaren Antalya’ya sevk edilecek.
(İHA)