BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,03
HABER /  GÜNCEL

Alkollü çavuşlardan taşkınlık

Oturdukları evin balkonundan havaya ateş ettikleri ileri sürülen, uzman çavuşlar gözaltına alındı.

Abone ol

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, oturdukları evin balkonundan havaya ateş ettikleri ileri sürülen Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar A.E. ve S.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Aşırı alkollü oldukları belirlenen iki uzman çavuş, tabancaları muhafaza altına alınıp, ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, havaya ateş edildiği şeklindeki bir ihbar üzerine, dün saat 23.00 sıralarında, Tepe Mahallesi, 77'nci Sokak'taki Yıldırım Apartmanı'nda gitti. Polis ekipleri, silah seslerinin Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuşlar 30 yaşındaki A.E. ve aynı yaştaki S.Ç.'nin kiracı olarak oturdukları dairen geldiğini belirledi. Evin balkonunda yapılan aramada 4 boş kovan bulundu. Aşırı alkollü olan Uzman Çavuşlar A.E. ve S.Ç., gözaltına alınarak, polis merkezine götürülürken Merkez Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Cumhuriyet Savcılığı'na da bilgi verildi.

Polis, ifadelerini aldığı iki uzman çavuşu, silahlarını muhafaza altına aldıktan sonra serbest bıraktı. Merkez Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı olayla ilgili inceleme başlattı.