BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

Alkolle ilgili rekor kıran gazete kupürü

Sosyal medya bu gazete kupürü ile sallanıyor. Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Orhan Öztrak, bar açılışında "İçki duası" yapıyor.

Abone ol

Hükümetin getirdiği alkol yasası üzerine yıllar öncesinden bulunup çıkarılan bir gazete kupürü 'Nereden nereye geldik' dedirtiyor. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran kupürde Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Orhan Öztrak'ın Ankara'da hizmete giren bir bar açılışında, "Bol içki ve sigara içilir inşallah" dediği belirtiliyor.

Alkol ile ilgili düzenlemeleri de içeren yasa teklifinin kabul edilmesinin ardından Twitter'da paylaşılmaya başlanan fotoğraf karesi, dikkat çekti.

Alkol düzenlemesinin Meclis Genel Kurulu'ndan geçişinin ardından, Twitter'da Eski Gümrük ve Tekel Bakanı'nın sözlerinin olduğu kupür paylaşım rekorları kırdı.

Gazete haberinde, Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Orhan Öztrak’ın Ankara’da hizmete giren bir bar açılışında, ’’Bol içki ve sigara içilir inşallah’’ dediği belirtiliyor.

Bakan, Kızılay'da açılan barda kurdelayı, bol içki ve sigara içilmesi dilekleriyle kesiyor.

Orhan Öztrak, 25 Haziran 1962 ve 25 Aralık 1963 tarihleri arasında Türkiye'nin Gümrük ve Tekel Bakanı olarak görev almıştı.

İŞTE O GAZETE KUPÜRÜ

oztrak.jpg


Alkollü içkide yasak dönemi başladı

Alkollü içkiler, 22.00 ile 06.00 saatleri arasında perakende olarak satılamayacak. (Devamı...)

42102.jpg