BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11
HABER /  GÜNCEL

Alkol şişe de durduğu gibi durmadı

Antalya’da alkollü bir şahıs arkadaşlarının başına döktüğü bir bidon suya rağmen sakinleşmedi. Tartıştığı kişilere doğru koşan şahsı, polisl...

Abone ol

Antalya’da alkollü bir şahıs arkadaşlarının başına döktüğü bir bidon suya rağmen sakinleşmedi. Tartıştığı kişilere doğru koşan şahsı, polisler biber gazı ve kelepçe ile güçlükle sakinleştirebildi.
Edinilen bilgiye göre olay saat 02:30’da Barlar Sokağı Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir bar içinde iki grup arasında başlayan kavga sokağa taştı. Kavga haberi üzerine çok sayıda polis ekibi geldi. Polislerin gelmesiyle birlikte iki grup arasında sözlü tartışma sona erdi. Tam olay sona erdi derken, alkollü bir şahsın diğer grubun üzerine saldırması hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Polis biber gazı kullanarak şahısları dağıttı. şahıs, arkadaşları tarafından uzaklaştırıldı. Arkadaşlarına da zor anlar yaşatan kişi kendisini yere attı. Bir türlü sakinleşmeyen şahsın üzerine bir arkadaşı ise 5 litrelik pet şişe ile su döktü. Bir süre yerde hareketsiz yatan ve arkadaşı tarafından ayıltılmaya çalışan şahıs yeniden ayağa kalkarak, ilk kavganın başladığı alana doğru koşmaya başladı. Polisler de şahsın arkasından koştu. Barlar Sokağı girişinde polisler tarafından yakalanan alkollü kişi, bir türlü sakinleştirilemedi. Polis alkollü şahsı biber gazı kullanarak yere yatırdı. Yere ellerini vuran ve yuvarlanmaya başlayan kişi, kelepçelenerek ekip otosuna alındı. Ardından kalabalık polisin uyarısıyla dağıldı.
(İHA)